Sous Chef-كبير طهاه - Just Manoushe April 05, 2022 at 04:09AM
- Help in the preparation and design of all food and drinks menus
- Produce high-quality plates both design and taste-wise
- Ensure that the kitchen operates in a timely way that meets our quality standards
- Fill in for the Executive Chef in planning and directing food preparation when necessary
- Resourcefully solve any issues that arise and seize control of any problematic situation
- Manage and train kitchen staff, establish working schedule and assess staff’s performance
- Order supplies to stock inventory appropriately
- Comply with and enforce sanitation regulations and safety standards
- Maintain a positive and professional approach with coworkers and customers
- المساعدة في إعداد وتصميم جميع قوائم الطعام والمشروبات
- إعداد أطباق عالية الجودة على حد سواء التصميم والذوق الحكيم
- التأكد من أن المطبخ يعمل في الوقت المناسب الذي يلبي معايير الجودة لدينا
- اشمال الشيف التنفيذي في تخطيط وتوجيه إعداد الطعام عند الضرورة
- حل أي مشاكل تنشأ والسيطرة على أي موقف إشكالي
- إدارة وتدريب موظفي المطبخ ، ووضع جدول العمل وتقييم أداء الموظفين
- ترتيب الإمدادات إلى المخزون بشكل مناسب
- الامتثال للوائح ومعايير السلامة
- الحفاظ على نهج إيجابي ومهني مع زملاء العمل والعملاء
Job Details
| Posted Date: | 2022-04-05 |
| Job Location: | Al Ahmadi, Kuwait |
| Company Industry: | Catering, Food Service, & Restaurant |
Preferred Candidate
| Career Level: | Mid Career |
Join Now
0 comments:
Post a Comment